Max Matthiessen etablerar sig i Örnsköldsvik

Max Matthiessen öppnar ytterligare ett kontor i norra Sverige. Det nya kontoret ligger på Nygatan 23 i Örnsköldsvik, i det så kallade Pensumhuset. 

Douglas de Santana är finansiell rådgivare på Max Matthiessen i Örnsköldsvik och ansvarar för att bygga upp verksamheten i regionen.

– Jag känner den lokala marknaden väl och ser nu fram mot att kunna presentera Max Matthiessens starka tjänsteerbjudande för företag och privatpersoner i regionen, säger Douglas de Santana.

– Etableringen av kontoret i Örnsköldsvik är ett naturligt steg i Max Matthiessens långsiktiga strategi att växa inom försäkringsförmedling samt att bibehålla närheten till kunderna genom stark lokal förankring, säger Johan Törnhage, teamcoach på Max Matthiessen.

Människor_pennaRådgivningskontoret i Örnsköldsvik är Max Matthiessens femte kontor i Norrland. Man är sedan tidigare etablerade i Gävle, Sundsvall, Umeå och Luleå. I samband med öppnandet av kontoret i Örnsköldsvik inleder Max Matthiessen även ett samarbete med Pensum Norrland, som har en framstående position inom företagsförsäkring i regionen. Allan Åberg, finansiell rådgivare med många år inom Pensum, kommer att ingå i det nya teamet inom Max Matthiessen.

Max Matthiessen är, tillsammans med Willis Towers Watson, Nordens ledande konsult och förmedlare inom försäkring, förmåner, HR samt sparande. Bolaget har lång erfarenhet av att hjälpa arbetsgivare och individer med rådgivning, analys, administration och upphandling av spar- och försäkringslösningar.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Törnhage
Teamcoach
Max Matthiessen
08-613 05 15

Douglas de Santana
Finansiell rådgivare
Max Matthiessen
070-248 00 48