Max Matthiessen förvärvar Pensionsplanering AB

Max Matthiessen stärker sin position som marknadsledande inom liv- och sakförsäkringsförmedling genom att förvärva Pensionsplanering i Norden AB.

visbyPensionsplanering i Norden AB är en stark lokal aktör på Gotland med kontor på Mejerigatan i Visby. Bolaget erbjuder pensions- och investeringsrådgivning till företag och privatpersoner. Pensionsplanering i Norden AB leds av de finansiella rådgivarna Örjan Lundgren och Peter Jakobsson. I samband med förvärvet rekryteras även sakförsäkringsrådgivaren Mattias Sätterberg.

Genom Max Matthiessens förvärv av Pensionsplanering i Norden AB kombineras det lokala engagemanget med styrka, resurser och handlingskraft att möta framtiden.

– Max Matthiessen står för kvalitet och långsiktighet, vilket alltid har varit ledord även för vår verksamhet. Samgåendet gör oss till den ledande aktören inom förmedlarmarknaden på Gotland. Vi kan nu erbjuda våra kunder ett helhetskoncept inom försäkring och placering, säger Örjan Lundgren, finansiell rådgivare på Pensionsplanering i Norden AB.

– Förvärvet av Pensionsplanering i Norden AB är Max Matthiessens tredje under de senaste sex månaderna. Det är ett naturligt steg i Max Matthiessens långsiktiga strategi att växa inom försäkringsförmedling och att ytterligare stärka närheten till våra kunder genom att ha ett väl utbyggt kontorsnätverk, säger Johan Törnhage, teamcoach på Max Matthiessen.

Max Matthiessen är, tillsammans med Willis Towers Watson, Nordens ledande konsult och förmedlare inom försäkring, förmåner, HR samt sparande. Bolaget har lång erfarenhet av att hjälpa arbetsgivare och individer med rådgivning, analys, administration och upphandling av spar- och försäkringslösningar.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Törnhage
Teamcoach
Max Matthiessen
08-613 05 15

Örjan Lundgren
Finansiell rådgivare
Max Matthiessen
070-838 73 93