Finansiell administratör, Helsingborg

Det händer mycket spännande saker inom Max Matthiessen där vi tillsammans med Willis Towers Watson är marknadsledande i Norden inom försäkringsförmedling och riskrådgivning. Vi prioriterar stabilitet, långsiktighet och kvalitet i verksamheten och vill växa med lönsamhet. Nu söker vi en positiv administratör inom Liv och Pension till vårt kontor i Helsingborg!

Din profil
För att passa i rollen som administratör är du positiv och strukturerad. Du ska kunna kombinera ordning och reda med hög service och effektivitet. Du har eget driv och kan arbeta självständigt, samtidigt som du har hög social kompetens och gillar att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Vi söker dig med en administrativ ådra, som vill arbeta nära kund och trivs bra i ett högt tempo. Tjänsten kräver administrativ erfarenhet inom tjänstepension och stort intresse för den finansiella marknaden. Har du viss erfarenhet av att tidigare ha arbetat som finansiell rådgivare är det extra meriterande.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag då tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Vi hanterar ansökningarna löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Jörgen Bengtsson, tel. 0708-87 60 78 alternativt vår personalchef Carina Hopstadius, tel. 08-613 02 72.Din ansökan mailar du till carina.hopstadius@maxm.se, skriv gärna “Helsingborg” i ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!