Placeringsrådgivare Göteborg

Till vårt kontor i Göteborg söker vi en Finansiell rådgivare med erfarenhet av tjänstepensionsområdet men med fokus på kapitalplacering.

Tjänsten
Vi söker dig som har ett stort intresse för den finansiella marknaden och som har erfarenhet av finansiell rådgivning, främst inom placering. Ditt ansvar blir att både bearbeta nya kunder och utveckla och förvalta teamets befintliga kunder. Extra meriterande är om du även har förståelse och grundläggande kunskaper inom redovisning och skattefrågor kopplat till fåmansbolag och Kapitalplacering.

Tjänsten ställer höga krav på att du arbetar självständigt och strukturerat samt att du har mycket hög kompetens- och servicenivå. Du är resultatinriktad och har en stark vilja och drivkraft att nå såväl dina egna som företagets uppsatta mål. För att bli framgångsrik krävs att du har ett starkt engagemang i din kommunikation med kunder samt är lojal, seriös och förtroendeingivande.

Du uppfyller kraven avseende utbildning att arbeta som rådgivare (Livdiplom/Insuresec) samt har minst 5 års erfarenhet av rådgivning, försäkring och placering. Därutöver är Swedsec licens och högskoleutbildning extra meriterande.

För rätt person kan vi erbjuda ett ansvarsfullt, vidareutvecklande och roligt arbete där du får stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och resultat. Du kommer att arbeta med professionella kollegor och med ett konkurrenskraftigt erbjudande.

Tjänsten avser en heltidstjänst som ska tillsättas med start efter sommaren. Resor i tjänsten kan förekomma.

Frågor
Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Teamledare Jörgen Dahnér på telefon
031- 726 69 02 eller Carina Hopstadius, Personalchef på 08-613 02 72

Ansökan
Skicka din intresseanmälan till carina.hopstadius@maxm.se så snart som möjligt då ansökningarna hanteras fortlöpande. Mer information om oss hittar du på vår hemsida www.maxm.se.