Max Matthiessen Värdepapper AB söker Backofficemedarbetare för Maxfonder.se

Till vår Backofficefunktion för Maxfonder.se söker vi nu en administrativ talang. Maxfonder.se administreras, utvecklas och marknadsförs inom ramen för Max Matthiessen Värdepapper AB. Där vi idag är 11 personer. Vi sitter tillsammans och arbetar nära Max Matthiessen AB i fina lokaler centralt i Stockholm.

Tjänsten innebär bland annat följande arbetsuppgifter:
• Intern support och försäljningsstöd
• Delaktig i olika utvecklingsprojekt både internt och externt
• Administration av tjänsten
• Internutbildningar

Profil
Arbetsuppgifterna är mycket varierande och det är viktigt att du kan hantera flera uppgifter parallellt. Du bör ha en mycket god förmåga att samarbeta med andra men även kunna arbeta självständigt. Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska men har även goda kunskaper i engelska.

Den person vi söker bör även ha en eller flera av följande egenskaper:
• Serviceinriktad och ansvarstagande
• Strukturerad, nyfiken och vetgirig
• God förmåga att kommunicera till olika intressenter (rådgivare, administratörer, IT, externa leverantörer, etc.) inom verksamheten och andra samarbetspartners, både muntligt och skriftligt

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett härligt gäng med positiv attityd. Du kommer att få inblick i varje del av Max Matthiessens verksamhet. För rätt person finns det goda förutsättningar att utvecklas och bidra till Max Matthiessens fortsatt goda utveckling. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Frågor
Har du frågor om tjänsten kan du i första hand kontakta Anders Aronsson, VD Max Matthiessen Värdepapper AB på 08-613 03 87. Övriga frågor hänvisas till Carina Hopstadius, Personalchef på 08-613 02 72. Din ansökan mailar du till carina.hopstadius@maxm.se skriv gärna ”MMVP” i ämnesraden. Alla ansökningar hanteras löpande varav det inte finns ett sista ansökningsdatum för tjänsten.