Max Matthiessen breddar erbjudandet och rekryterar pensionskonsult

Max Matthiessen fortsätter att bredda sitt erbjudande av konsultativa tjänster med sin senaste rekrytering av en erfaren pensionskonsult. Fredrik Holmqvist, tidigare pensionskonsult på PRI Pensionsgaranti, ansluter sig till företaget den 1 september.

Max Matthiessen tar ytterligare ett steg i att erbjuda konsultativa tjänster till sina kunder. Genom att bredda kompetensen vidare vill man på ett mer effektivt sätt möta de utmaningar som arbetsgivare står inför när det gäller mer komplexa pensionsstrategier. Som en del i detta kommer Max Matthiessen att satsa på kunskapsöverföring genom bland annat utbildningar, nätverksträffar och webinars.

Fredrik Holmqvist börjar som försäljningsansvarig för stora bolag på Max Matthiessen den 1 september. Han har en mycket gedigen erfarenhet inom området och kommer närmast från PRI Pensionsgaranti där han arbetade som pensionskonsult. Han har tidigare även jobbat på SPP, Aon Consulting, Willis och Mercer.

– Jag är otroligt glad att Fredrik börjar hos oss. Många av våra kundföretag står i dag inför utmaningar med komplexa pensions- och försäkringsbehov där det krävs mer för att skräddarsy den perfekta lösningen. Med Fredriks kunskap och breda erfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att ligga i framkant och möta framtidens behov, säger Eva Pantzar Waage, COO på Max Matthiessen.

Under det senaste året har Max Matthiessen genomgått en intensiv upphandlingsperiod för Sveriges största arbetsgivare med en helt ny typ av pensions- och försäkringsplan som resultat. Fredrik Holmqvist har i sin roll som pensionskonsult fått stor inblick i den förflyttning som Max Matthiessen har gjort med sitt nya kunderbjudande.

– I de upphandlingar jag har medverkat i har jag upplevt att Max Matthiessen är den aktör som ligger mest i framkant. De har tagit fasta på det som kunderna efterfrågar, det vill säga flexibla lösningar som kan anpassas efter företagens unika behov. Nu gäller det att fortsätta på det spåret och det känns fantastiskt att få vara med och bidra till denna utveckling, säger Fredrik Holmqvist.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Eva Pantzar Waage, COO, Max Matthiessen
Tel: 08-613 02 27
E-post: eva.pantzar.waage@maxm.se