Testare

Under de närmast åren kommer Max Matthiessen att göra en större satsning på den digitala närvaron och i och med det kundupplevelsen i online-tjänsterna. Testteamet behöver därför utökas med ytterligare en systemtestare.

Om rollen:
Rollen ingår i IT-avdelningen där du tillsammans med ytterligare två systemtestare utgör expertteamet inom test. Systemtestarens roll är bred och arbetet sker i nära samarbete med utvecklare. Uppdragen kan innefatta både nyutvecklingsprojekt och förvaltningsuppdrag för olika verksamhetsnära webbapplikationer.

Du kommer ansvara för planering, testledning och genomförande av test med inriktning på att driftsäkra våra online-system. Max Matthiessen håller på att införa en microservice-arkitektur och en matchande teststrategi som implementerar hög grad av testautomatisering. Du medverkar tidigt i utvecklingscykeln, är delaktig i sprintplanering och nedbrytning av krav. Arbetet sker agilt i väl sammansatta scrumteam där du som testspecialist ingår med din kunskap.

Vill du vara med att förverkliga Max Matthiessens vision om en kundnära online-tjänst som erbjuder en oslagbar överblick med möjlighet till egna beräkningar och simuleringar på ett pedagogiskt sätt? Hos Max Matthiessen får du alla chanser att växa som testare!

Din bakgrund:
Vi söker dig som har några års erfarenhet av test, med fördel inom webb i olika webbläsarmiljöer och på olika enheter. Du trivs i en bred roll där du får möjlighet till ett helhetsgrepp av testfaserna i utvecklingen. Du har en god helhetssyn över utvecklingsprocessen med kunskap och erfarenhet av systemtester, integrationstester och releasearbete.

Rollen är utåtriktad vilket gör att en god kommunikationsförmåga kombinerat med en noggrann ådra är viktig. För att passa som systemtestare hos Max Matthiessen behöver du vara strukturerad, analytisk och driven.

Här erbjuds du en dynamisk teknisk miljö där du får möjlighet att arbeta framåtblickande och nytänkande i ett företag med högt i tak.

Ansökan:
Max Matthiessen samarbetar med Boxhill Recruitment gällande rekryteringen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Törnblom på telefon 0760-036080, alternativt petra.tornblom@bhill.se. Läs mer om på www.bhill.se
Ansök här