Förmedlare Sakförsäkring Malmö

Växla upp med Max Matthiessen i Malmö

Sakförsäkring är ett av Max Matthiessens främsta tillväxtområden. Nu söker vi dig som vill växa vidare tillsammans med oss. Du har gedigen kompetens inom företagsförsäkring kombinerat med ett engagemang som särskiljer dig från mängden. Du arbetar redan idag som förmedlare eller som rådgivare på försäkringsbolag.

Vi söker dig/er som vill driva en egen affär som anställd alternativt som agent i vårt agentkoncept i Malmö. Vi prioriterar kvalitet och långsiktighet och växer med lönsamhet.

Att ansluta din befintliga verksamhet och driva eget team inom Max Matthiessen stärker din portfölj och ger unika möjligheter. Du vill fokusera helhjärtat på dina kunder och rådgivning samt ta del av vår starka bolagsgemenskap. Som del av Max Matthiessen öppnas möjligheten att expandera och öka din effektivitet under trygga former. Du har eget affärs- och resultatansvar och förmedlar konkurrenskraftiga kunderbjudanden för medelstora bolag.

Vi erbjuder dig
• Del i en stark gemenskap med professionella kollegor där vi sätter samarbete mellan våra affärsområden i fokus. Du får stöd och coaching från våra stabsfunktioner vilket underlättar ditt dagliga arbete.
• Vi har konkurrenskraftiga kunderbjudanden och vi fokuserar på kundnöjdhet och kvalitet i rådgivningen.
• Inom vårt affärsområde Sak samarbetar vi med Willis Towers Watson och har tillgång till deras kompetens och nätverk.

Tillsammans är vi marknadsledande i Norden inom försäkringsförmedling och riskrådgivning.

Max Matthiessen är inte en rådgivare i mängden. Vi arbetar fristående från försäkringsbolag och banker vilket betyder att vi hela tiden kan erbjuda våra kunder de mest konkurrenskraftiga produkterna och tjänsterna på marknaden.
I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt
För mer information om vad vi kan göra för dig och dina kunder – kontakta Teamcoach/Rörelseansvarig Johan Törnhage på telefon 08-613 05 15 eller via e-post johan.tornhage@maxm.se eller Annagreta Lindberg 08-613 03 15 annagreta.lindberg@maxm.se
För att skicka din ansökan klicka här