Applikationskonsult/-expert myBenefit i Stockholm

myBenefit erbjuder företag en Förmånsportal för att förenkla förmånsadministration och synliggöra anställningsförmåner och hjälpa kundens medarbetare med kloka förmånsval. Vi är ett litet företag i en global koncern. Vi har stora frihetsgrader att utveckla innovativa lösningar med stöd av den senaste tekniken.

Vi söker
Nu söker vi en applikationskonsult som brinner för att lära sig vårt system och vägleda kunder i hur man använder det på bästa sätt. Som applikationskonsult är du tekniskt intresserad, tycker det är roligt att lära dig ”allt” om ett komplext system och att förstå kundernas förutsättningar och hjälpa dem lösa tekniska utmaningar. Du är självgående samtidigt som du värdesätter att samarbeta med såväl kunder som kollegor. Dessutom är du nyfiken på och vill lära dig mer om hur anställningsförmåner fungerar och bäst presenteras.

Uppdraget
Vi vill att du…

• Skaffar dig djup förståelse för systemets funktioner och begränsningar
• Fungerar som kundens primära kontaktperson och resurs i införandeprojekt
o Gör förstudier för att identifiera behov av innehåll och data
o Konfigurerar systemet
o Vägleder kundens administratörer i uppsättning av innehåll i systemet
o Vägleder kunden i integrationsprojekt (när de följer vår standard)
o Fungerar som sammanhållande funktion mellan kunds och egna tekniska resurser vid anpassningar
• Ger support till kontaktperson och slutanvändare
• Besvarar upphandlingar av Förmånsportal
• Ge feedback för vidareutveckling av produkten och fungerar som bollplank för produktägaren när ny funktionalitet ska tas fram

Det är positivt om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där du arbetat med konfiguration och uppsättning av system. Det är även meriterande om du har en relevant högskoleutbildning, till exempel inom systemvetenskap eller liknande. Hos oss kommer du att utvecklas i rekordfart och med dig ombord hoppas vi att detsamma kommer att gälla för vårt kunderbjudande till Sveriges stora och medelstora företag.

Vi sitter centralt i Stockholm i trevliga lokaler tillsammans med våra ägare Max Matthiessen och Willis Towers Watson. Tillsammans är vi ett av världens största företag inom vårt område.

Frågor
Har du frågor om tjänsten kan du i första hand kontakta Jonas Fahle, Vd för myBenefit på telefon 08-613 05 20. Övriga frågor hänvisas till Carina Hopstadius, Personalchef på telefon 08-613 02 72 eller carina.hopstadius@maxm.se

Ansökan
Tjänsterna avser tillsvidareanställning och är placerade på vårt huvudkontor på Lästmakargatan 22 i Stockholm. Vi hanterar ansökningarna fortlöpande varför det inte finns något sista svarsdatum. Ansök här