Administratör-trainee Stockholm

Max Matthiessen är, tillsammans med Willis Towers Watson, Nordens ledande konsult och förmedlare inom försäkring, förmåner, HR samt sparande. Genom vårt internationella nätverk har vi tillgång till resurser, erfarenhet och kompetens. Det gör oss till en helhetsleverantör med lokal styrka och global närvaro. Till ett av våra expansiva team söker vi nu en administratör-trainee som med en god akademisk grund i bagaget vill komma in och lära sig en spännande bransch med många möjligheter.

Som Trainee i teamet kommer du att lära dig mycket om försäkring och finansiella tjänster och arbeta nära teamets administratörer och rådgivare i deras arbete med kunder, försäkringsbolag och andra samarbetspartners. Vi ser gärna att du tycker det är spännande med digitala lösningar och har god IT-vana för att snabbt och med intresse ta dig an nya tekniska lösningar och system.

Som person är du ansvarsfull, strukturerad, serviceinriktad och nyfiken. Du har en akademisk utbildning och har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på hel- eller deltid.

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Andreas Kåhlin, teamledare på 08-613 02 03 eller Carina Hopstadius, personalchef på 08-613 02 72.

Skicka din intresseanmälan här, så snart som möjligt, inkomna ansökningarna hanteras löpande.