Max Matthiessen Värdepapper AB söker Försäljnings- och affärsansvarig mindre företagskunder

Max Matthiessen söker nu en driven, social och engagerad medarbetare till tjänsten som Försäljnings- och affärsansvarig mindre företagskunder. Rollen innebär ansvar för att utveckla och förädla affärssegmentet. Kundkategorin mindre företag blir en allt viktigare del av företagets verksamhet. I Max Matthiessen Värdepapper AB arbetar idag 11 personer. Vi sitter tillsammans och arbetar nära Max Matthiessen AB i fina lokaler centralt i Stockholm.

Tjänsten innebär bland annat följande arbetsuppgifter:
• Leda produkt- och affärsutveckling för kundsegmentet
• Utbilda och coacha marknadsorganisationen
• Bidra i kravställning internt och externt för att utveckla IT-stödet

Profil
Arbetsuppgifterna är mycket varierande och bygger på ett driv, engagemang och kunskap för att utveckla affären och skapa kundnytta. Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska men har även goda kunskaper i engelska.

Den person vi söker bör även ha en eller flera av följande egenskaper:
• Tidigare erfarenhet som rådgivare eller motsvarande roll
• Bevandrad i 3:12 regelverket
• Strukturerad och driven
• Utåtriktad
• Brett kontaktnät

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett härligt gäng med positiv attityd. För rätt person finns det goda förutsättningar att utvecklas och bidra till Max Matthiessens fortsatt goda utveckling. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Frågor
Har du frågor om tjänsten kan du i första hand kontakta Anders Aronsson, VD Max Matthiessen Värdepapper AB på 08-613 03 87. Övriga frågor hänvisas till Carina Hopstadius, Personalchef på 08-613 02 72. Klicka här för att skicka in din ansökan. Alla ansökningar hanteras löpande varav det inte finns ett sista ansökningsdatum för tjänsten.