Eva Pantzar Waage lämnar Max Matthiessen

Eva Pantzar Waage har efter 24 år inom Max Matthiessen beslutat sig för att lämna företaget för att utforska nya karriärmöjligheter. Hon inledde sin karriär på Max Matthiessen 1994 och har under de senaste fyra åren varit operativ chef för affärsområdet Liv & Pension.

Eva Pantzar Waage började på Max Matthiessen 1994 och arbetade under 20 år som kundansvarig teamledare. Sedan 2014 har hon axlat rollerna som marknadschef och operativ chef för affärsområdet Liv & Pension. Efter mer än två decennier på samma arbetsplats vill hon ta en kort paus för att utforska nya karriärmöjligheter.

– Det har varit en fantastisk resa att få vara med och utveckla Max Matthiessens verksamhet men jag har kommit till en tidpunkt i livet där jag känner att det är dags att göra någonting annat, säger Eva Pantzar Waage.

– Eva har med sitt driv, sin yrkeskunskap och nära relationer till både kunder och samarbetspartners bidragit stort till att utveckla nytänkande tjänster inom pensionsområdet, nu senast med implementeringen av Max Storkund. Det är mycket tråkigt att hon har valt att lämna företaget, säger Bertil Hult, styrelseordförande för Max Matthiessen.

Eva kommer att stå till bolagets förfogande under sex månader.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Petra Broman
Kommunikationschef Max Matthiessen
E-post: petra.broman@maxm.se