Administratör Helsingborg

Till etablerat team i Helsingborg erbjuder vi nu en tjänst som Kontoansvarig finansiell administratör.

Tjänsten
Tjänsten kräver administrativ erfarenhet inom tjänstepension och stort intresse för den finansiella marknaden, helst inom liv- och tjänstepensionsområdet i minst 2 år. Du kan arbeta självständigt med stort ansvar och vill arbeta nära kund i ett högt tempo. Utifrån kommande behov ser vi gärna att du även har viss erfarenhet av att ha arbetat som finansiell rådgivare och därmed innehar utbildning motsvarande Livdiplomet.

Arbetet som administratör är en viktig roll som ställer krav på kompetens och noggrannhet. Det innebär löpande administration och kontakt med företags- och individkunder samt försäkringsbolag. Du ska kunna kombinera ordning och reda med hög service och fokus på kund. Du har ett eget driv och kan arbeta självständigt samtidigt som du har hög social kompetens och gillar att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, främst på svenska men även gärna på engelska. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning och ska tillsättas så snart som möjligt.

Frågor
Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Jörgen Bengtsson, 0708-87 60 78.
Frågor kan även ställas till Personalchef Carina Hopstadius på 0733-757 262.

Ansökan
Skicka din intresseanmälan här så snart som möjligt då ansökningarna hanteras fortlöpande.