Flexibilitet i fokus när PostNord byter till MyBenefits förmånsportal

Vid årsskiftet stod det klart att PostNord inleder ett samarbete med MyBenefit, som ska tillhandahålla en förmånsportal till ca 21 000 medarbetare i den svenska delen av PostNord. Det var i höstas som PostNord upphandlade tjänsten, där målet var att hitta en lösning som synliggör medarbetarnas arbetsrelaterade förmåner.

Utöver förmåner som personalbilar, friskvårdsbidrag och arbetsskor, erbjuder PostNord sina medarbetare löneväxling och gruppförsäkring via Max Matthiessen.

– PostNord har sett ett behov av att renodla arbetsrelaterade och fritidsrelaterade förmåner som erbjuds medarbetarna. I den här lösningen ser vi goda möjligheter att göra just det och samtidigt ha en kostnadseffektiv lösning med hög servicenivå, säger IngaLill Wiklander Grahn, HR Chef i PostNord Sverige AB.

Max Matthiessen, som har haft ett samarbete med PostNord sedan 1994, ser en trend i att allt fler företag själva vill vara med och påverka innehållet på sina förmånslösningar och digitaliseringen öppnar upp för nya möjligheter.

– Vi är glada att PostNord värdesätter det mervärde vi ger deras medarbetare, säger Eva Pantzar Waage, COO på Max Matthiessen. Hos oss får de tillgång till både innovativa digitala lösningar men också den personliga kontakten som i många fall är avgörande för att rätt val blir gjorda, avslutar Eva.

Förmånsportalen är utvecklad av MyBenefit som ägs av Max Matthiessen och Aditro. Lanseringen av PostNords nya förmånsportal har redan inletts och kommer att vara implementerad senare i vår.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Eva Pantzar Waage, COO, Max Matthiessen
Tel: 08-613 02 27
E-post: eva.pantzar.waage@maxm.se