Javautvecklare till Max Matthiessen

Vill du vara med och skapa framtidens digitala tjänster inom spar- och försäkringslösningar? Ta då chansen att bli Max Matthiessens nya Javautvecklare. Du blir en del av vårt drivna team om 25 personer med placering i moderna lokaler mitt i Stockholm. Vi arbetar agilt enligt Scrum och med ett roterande arbetsschema får du möjlighet att jobba brett med olika system och fokus.

Hos Max Matthiessen finns alla chanser att växa som utvecklare och vi är stolta pristagare av kategorin Framtidens Arbetsgivare som delades ut på Insurance Awards 2016. Hos oss erbjuds du en dynamisk teknisk miljö där du får möjlighet att arbeta framåtblickande och nytänkande i ett företag med högt i tak.

Om tjänsten
Under de närmaste åren kommer Max Matthiessen att göra en större satsning på den digitala närvaron och i och med det kundupplevelsen i online-tjänsterna. Du arbetar bland annat med AngularJS, Bootstrap, REST, Jasmine, JBoss, Java 8, EE 7, MicroServices, Dropwizard, ActiveMQ, Groovy och Camel. Här utvecklas komplexa transaktionsintensiva system där du får möjlighet att bidra i hela utvecklingskedjan. I de agila teamen är idéerna många och beslutsvägarna är korta. Du får möjlighet att arbeta i teknikens framkant i en miljö där konstant förbättring är en självklar del av vardagen.

Din bakgrund
Vi tror att du som söker har några års erfarenhet av javautveckling samt kunskaper av front-end utveckling. Du har ett genuint intresse för systemutveckling och gillar att arbeta med hela kedjan av utvecklingsprocessen. Du är nyfiken och vetgirig, att följa och utvärdera utvecklingstrender faller sig naturligt för dig. Du trivs med att ta till dig kunskap om verktyg, ramverk och metodiker.

I rollen som Javautvecklare kommer du ha ett brett kontaktnätverk och du har en god kommunikationsförmåga samt behärskar både svenska och engelska. För att passa som hos Max Matthiessen behöver du vara driven, framåt och nyfiken kombinerat med en strukturerad och analytisk ådra.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag genom att maila ditt intresse till carina.hopstadius@maxm.se eller ring Carina Hopstadius, Personalchef på 08-613 02 72. Vid frågor om tjänsten kontakta även gärna Måns Widström, Chef Systemutveckling på 08-613 02 12.