Max Matthiessen förstärker ytterligare inom företagsförsäkring

Max Matthiessen fortsätter att växa inom företagsförsäkring. Affärsområdet startades för endast två år sedan, nu finns representation vid 15 orter runt om i landet. Företaget planerar för ytterligare tillväxt under kommande år.

Max Matthiessens satsning inom sakförsäkring fortsätter och man har sedan i januari anställt ytterligare 13 sakförsäkringsförmedlare på sex orter i Sverige. Det befintliga kontorsnätet förstärks successivt med sakförsäkring samtidigt som två nya kontor öppnas, i Borlänge respektive Skellefteå. Fokus ligger på att rekrytera erfarna rådgivare med lång erfarenhet i branschen.

– Satsningen är en viktig del i vår långsiktiga strategi att växa inom försäkringsförmedling och att erbjuda våra kunder kompletta lösningar, säger Johan Törnhage, Rörelseansvarig på Max Matthiessen och fortsätter: Vi ser väsentliga synergier med att kombinera sakförsäkring med vårt breda erbjudande inom liv och pension. Våra kunder uppskattar helhetslösningar och vi upplever en stärkt tillväxt i den samlade affären, säger Johan.

Max Matthiessen har efter de senaste rekryteringarna 26 sakförmedlare etablerade på 15 orter i Sverige och planerar en fortsatt expansion under 2017. Genom Max Matthiessens huvudägare Willis Towers Watson finns tillgång till djup kompetens inom sakförsäkring både i Sverige och internationellt genom koncernens samlade nätverk.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Johan Törnhage, Rörelseansvarig, Max Matthiessen
Tel: 08-613 05 15
E-post: johan.tornhage@maxm.se