Henrik Nilsson blir ny vd för Max Matthiessen Värdepapper AB

Max Matthiessen rekryterar Henrik Nilsson, vd på Movestic Kapitalförvaltning AB, till ny vd för Max Matthiessen Värdepapper AB. Han efterträder nuvarande vd Anders Aronsson som har fått en ny roll inom koncernen.

Max Matthiessen rekryterar Henrik Nilsson som ny vd för Max Matthiessen Värdepapper AB. Han är för närvarande vd för Movestic Kapitalförvaltning och tillträder sin nya tjänst senast i oktober 2018. Henrik har tidigare bland annat arbetat som chefsjurist inom Movestic-koncernen och som bolagsjurist på AFA Försäkring.

–  Henrik har en gedigen kunskap inom vårt område och är väl förtrogen med de regelverk vi verkar under. Jag är övertygad om att han med sin erfarenhet och bakgrund kommer att bidra till verksamhetens fortsatta framgång, säger Glenn Nilsson, vice vd på Max Matthiessen AB.

– Jag ser mycket fram emot att börja på Max Matthiessen som är en föregångare i branschen. Jag har haft förmånen att samarbeta med många av deras kompetenta medarbetare under mina år i branschen, säger Henrik Nilsson.

Anders Aronsson, nuvarande vd, tillträder i samband med övergången en ny tjänst inom organisationen där han kommer att ha ett strategiskt ansvar för koncerners produkterbjudande inom sparande och analys. Han kommer fortsatt att tillhöra koncern- och affärsledningen och ingå som styrelseledamot i Värdepappersbolaget och Navigera.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Glenn Nilsson
Vice vd
Max Matthiessen AB
Tel: 08-613 05 17
E-post: glenn.nilsson@maxm.se