Produktägare / Kravanalytiker till Max Matthiessen

Max Matthiessen är ett spännande bolag inom området Fintech. Att ligga i framkant och skapa hög kundnöjdhet är ett signum. Här erbjuds en innovativ arbetsmiljö, med utrymme att vara innovativ,
det är högt i tak helt enkelt!

Just nu pågår en spännande digitaliseringsresa där du som produktägare/ kravanalytiker kommer vara en nyckelspelare!

Arbetsbeskrivning
Rollen som produktägare / kravanalytiker är såväl strategisk som operativ. Du är en del av utvecklingsavdelningen, där du ingår i ett av de tre agila teamen. I varje team ingår, förutom 3-4 vassa utvecklare, en produktägare, scrum master och testare.
Ditt team ansvarar för området ”privata tjänster” och ”mina sidor”, ett område inriktat mot de privata kunderna. Du fångar verksamhetens och kundernas behov och översätter dessa till tydliga IT-krav och är länken mellan verksamhet, kunder och utvecklarna.

I rollen ingår bland annat att:
• Planera och leda kravarbetet som helhet för ditt område
• Fånga och dokumentera verksamhetens och kundernas nuvarande och framtida behov av lösningar, tex i workshops.
• Kommunicera med olika intressenter kring behov och lösningar
• Driva möten för estimering och planering av kraven tillsammans med berörda parter

Vi söker dig som är erfaren produktägare/kravanalytiker. Du trivs med att arbeta i agila miljöer och är van att arbeta i ett tajt samarbete med utvecklare.

Du har:
• Erfarenhet av att analysera, strukturera och dokumentera testbara krav
• Erfarenhet av webblösningar inriktade mot privatkunder
• Erfarenhet av tjänsteutveckling kopplat till IT-lösningar

Du har förmåga att kommunicera kring koncept och lösningar på verksamhetsnivå såväl som på teknisk nivå.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett strategiskt tänk och se kundbehov. Du har förmågan att lyssna, förstå och analysera behov. Som person är du driven, kommunikativ och prestigelös. Du har en god samarbetsförmåga och bygger långsiktiga relationer.

Ansökan
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer så tveka inte att söka redan idag. I denna rekrytering samarbetar Max Matthiessen med Boxhill. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Törnblom, petra.tornblom@bhill.se, tfn 0760036080. Varmt välkommen med din ansökan!