Finansiell administratör Göteborg

Till vårt kontor i Göteborg söker vi en finansiell administratör som vill arbeta nära kund och trivs bra i ett högt tempo.

Tjänsten

Arbetet består av kvalificerade administrativa arbetsuppgifter inom tjänstepensionsområdet och innebär löpande kontakt med kundföretag och deras medarbetare, försäkringsbolag och andra samarbetspartners. Tjänsten ställer krav på att du kan arbeta självständigt, är strukturerad och har en hög servicenivå.

Du har en positiv inställning och tycker om att arbeta tillsammans i ett team där vi strävar mot gemensamma mål med en öppenhet med fokus på hög kvalité på kundvård och lönsamhet.

Profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta administrativt inom området tjänstepension och har erfarenhet från försäkringsbranschen med goda kunskaper inom pension, försäkring och kollektivavtal. Vidare ser vi att du har god datorvan samt uttrycker dig väl i både tal och skrift. Eftergymnasial utbildning samt Livdiplom eller motsvarande är extra meriterande.

För rätt person kan vi erbjuda ett ansvarsfullt, omväxlande och vidareutvecklande arbete.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Nordin på 031-83 68 75 eller Carina Hopstadius, Personalchef på 08-613 02 72.

Skicka din ansökan här, inkomna ansökningar hanteras löpande.