Medarbetare till GruppLiv i Stockholm

Till teamet Gruppliv på Max Matthiessen i Stockholm söker vi nu en administratör. Teamets uppdraget har vuxit under de senaste åren och idag har vi drygt 80 000 grupp och sjukvårdsförsäkrade individer i vårt eget system där teamet hanterar allt förutom riskbedömning och skadehantering.

Utöver Teamledarna Fredric Janssen och Cajsa Eylis består teamet av 5 administratörer.

Lämplig bakgrund är några års erfarenhet från försäkringsbranschen och administrativt arbete. Då det i tjänsten innebär mycket kontakt med kundföretagsrepresentanter, försäkrade och försäkringsbolag ser vi gärna att du har en vana av att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare är det viktigt med ett intresse av att vilja ge service att du är noggrann samt att du har ett eget driv att vilja lära dig mer. Erfarenhet av Gruppförsäkringar är extra meriterande.

Hos oss på Gruppliv kommer du att lära dig vårt eget PC-baserade kundsystem. Arbetsuppgifterna är varierande och utvecklande samtidigt som det är många löpande rutiner som ska hanteras varje månad.

Frågor
Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta Fredric Janssen, Teamledare Gruppliv på 08-613 03 23 eller Carina Hopstadius, Personalchef på 08-613 02 72.

Ansökan
Skicka din ansökan här, vi hanterar ansökningarna fortlöpande varför det inte finns något sista svarsdatum. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor på Lästmakargatan 22 i Stockholm.