Finansiell administratör Stockholm

Till team i Stockholm med Visionen att ”Inom pension, försäkring och kapitalplaceringar, vara Sveriges ledande kundteam i att skapa mervärde för kunder, ägare och medarbetare” söker vi nu en driven Administratör som vill utvecklas inom företaget genom att skapa värde för våra kunder.

Tjänsten
Arbetet innebär löpande administration och kontakt med företags- och individkunder samt försäkringsbolag. Arbetet som administratör är en viktig roll som ställer krav på kompetens och noggrannhet. För att klara av rollen ser vi att du har erfarenhet av administration inom liv- och tjänstepensionsområdet, och kan arbeta självständigt med stort ansvar.

Som person är du positiv, strukturerad och serviceinriktad. Du har ett eget driv och kan arbeta självständigt samtidigt som du har hög social kompetens och gillar att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Livdiplom eller motsvarande är extra meriterande.

För rätt person kan vi erbjuda ett ansvarsfullt, vidareutvecklande och roligt arbete där du får stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och teamets resultat. För dig som vill, ser vi stora möjligheter att på sikt gå vidare till en roll som rådgivare. Tjänsten avser en tillsvidareanställning och ska tillsättas så snart som möjligt.

Frågor
Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Andreas Kåhlin, Teamledare på 08-613 02 03 eller Carina Hopstadius, Personalchef på 08-613 02 72.

Ansökan
Skicka din intresseanmälan här så snart som möjligt, inkomna ansökningar hanteras löpande.