Finansiell rågivare Umeå

Till vårt kontor i Umeå söker vi nu en driven Finansiell rådgivare till ett engagerat och varmt team. Vi söker dig som vill utvecklas inom företaget och skapa värde för våra kunder.

Uppdraget
Som finansiell rådgivare i teamet kommer du att arbeta i en förvaltande roll med primärt individuell rådgivning inom tjänstepensionsområdet till medarbetare på våra kundföretag. Extra meriterande är om du även har arbetat med ägarfrågor i fåmansbolag och har förståelse och grundläggande kunskaper inom redovisning och skattefrågor kopplat till dessa bolag.

Profil
Vi söker dig som brinner för mötet med kunden, att kunna erbjuda långsiktiga lösningar och med att ge råd inom tjänstepensionsområdet. Att lära dig mer och utvecklas i området finansiell rådgivning är en stark drivkraft med kundens bästa för ögonen. Du har förmågan att arbeta självständigt, är strukturerad och noggrann samt har en hög social kompetens. Du är resultatinriktad och har ambitioner och drivkraft att nå uppsatta mål. Du är engagerad i din kommunikation med kunderna samt är förtroendeingivande.

Du uppfyller kraven avseende utbildning att arbeta som rådgivare (Livdiplom/Insuresec) samt har minst 3 till 5 års erfarenhet av rådgivning och försäkring. Därutöver är Swedsec licens och högskoleutbildning extra meriterande.

Vi erbjuder
• Stark gemenskap och professionella kollegor
• Konkurrenskraftiga kunderbjudanden
• Fokus på kundnöjdhet och kvalitet i rådgivningen

För rätt person kan vi erbjuda ett ansvarsfullt, vidareutvecklande och roligt arbete där du får stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och resultat. Tjänsten avser en heltidstjänst med placering på Max Matthiessens kontor i Umeå.

Frågor
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Teamledare Marinett Kjell på 090-15 97 91 eller Personalchef Carina Hopstadius på 08-613 02 72.

Ansökan
Skicka din ansökan här så snart som möjligt, inkomna ansökningar hanteras fortlöpande varför det inte finns något sista svarsdatum.