Företagsskydd för konsultverksamhet

Max Matthiessen har i samarbete med If tagit fram en branschförsäkring som är anpassad för företag med rådgivande konsultverksamhet.

Försäkringen ger ett rekommenderat grundskydd och kan justeras utifrån företagets specifika behov. I byggstenarna ingår bland annat skydd för egendom, avbrott, ansvar, databrott och rättsskydd.

– Vi har sett ett behov hos våra kunder att hitta en skräddarsydd försäkringslösning. Vi är därför glada att vi tillsammans med If har skapat en mycket förmånlig branschlösning som täcker ett brett spektrum av risker för den här typen av verksamhet, säger Annagreta Lindberg, samordningsansvarig för sakförmedling inom Max Matthiessen, och fortsätter:

– Om man vill ha ett extra skydd inom något område finns det dessutom ett antal tilläggsförsäkringar som vi kan koppla på.

Konsultförsäkringen är tillgänglig via Max Matthiessens sakförmedling, ett starkt växande segment inom Max Matthiessen. I dag finns lokala sakförmedlare vid närmare 20 av företagets 36 lokalkontor runt om i landet.