Max Matthiessen rekryterar Fredrik Berg som chef för sakverksamheten

Fredrik Berg rekryteras som ny chef för Max Matthiessens sakverksamhet. Han blir ansvarig för att driva företagets fortsatta satsning inom affärsområdet.

Max Matthiessen rekryterar Fredrik Berg som övergripande chef för affärsområdet sakförsäkring. Han kommer närmast från Gjensidige där han var ansvarig för mäklad försäljning. Fredrik har en gedigen erfarenhet från branschen med tidigare roller inom bland annat Trygg Hansa och Europeiska ERV.

Fredrik Berg, ny chef för Max Matthiessens sakförmedling

Rekryteringen är ett led i Max Matthiessens fortsatta expansion inom segmentet. Idag finns lokala sakförmedlare vid närmare 20 av Max Matthiessens 36 kontor i landet och målet är att fortsätta växa.

– Vi vill erbjuda våra kunder heltäckande lösningar inom sparande, pensioner och försäkringar. Att bygga vidare på vår verksamhet inom företagsförsäkringar är en del av detta, säger Bo Ågren, vd och koncernchef vid Max Matthiessen, och fortsätter: Jag ser fram emot att välkomna Fredrik till Max Matthiessen. Med hans bakgrund och kompetens är jag övertygad om att han är rätt person att leda affärsområdet in i nästa tillväxtfas.

– Jag har med stort intresse följt Max Matthiessens etablering på sakmarknaden, att nu få bli en del av den fortsatta resan ska bli oerhört spännande. Jag ser fram emot att tillsammans med alla nya kollegor bidra till att utveckla affären, säger Fredrik Berg.

Fredrik tillträder tjänsten den 13 februari nästa år och kommer att ingå i koncernledningen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Bo Ågren
Vd och koncernchef Max Matthiessen
E-post: bo.agren@maxm.se
Tel: +46 70 625 20 17

Petra Broman
Kommunikationschef Max Matthiessen
E-post: petra.broman@maxm.se
Tel: +46 73 375 74 36