Max Matthiessens Glenn Nilsson lämnar vice vd-posten

Efter 20 år inom Max Matthiessen lämnar vice vd Glenn Nilsson sin roll i bolaget. Han kvarstår i en konsultativ roll till nuvarande ägare Nordic Capital.

Glenn Nilsson meddelar att han kommer att trappa ner och lämna sin roll som vice vd i Max Matthiessen. Han kommer fortsatt att vara engagerad som strategisk rådgivare till nya ägaren Nordic Capital.

– Det har varit otroligt givande att få vara med på den enorma utvecklingsresa som Max Matthiessen har haft under de senaste två decennierna. Nu närmar jag mig en ålder där jag vill kunna ägna mer tid till andra intressen, säger Glenn Nilsson.

– Glenn har varit en nyckelperson i bolaget under många år. Han har med sitt affärsmannaskap och djupa branschkännedom bidragit stort till Max Matthiessens framgång. Vi önskar honom all lycka framöver, säger Jacob Schlawitz, vd och koncernchef Max Matthiessen.

Glenn kommer att lämna över under sommaren och går in i sin nya verksamhet den 1 september.

För mer information vänligen kontakta:
Jacob Schlawitz, vd och koncernchef, Max Matthiessen
Tel: 08 – 613 02 01
E-post: jacob.schlawitz@maxm.se

Boo Ehlin, t f kommunikationschef, Max Matthiessen
Tel: 0705 – 529 292
E-post: boo.ehlin@maxm.se

Om Max Matthiessen
Max Matthiessen grundades 1889 och är en av Sveriges ledande liv- och sakförsäkringsförmedlare. Företaget erbjuder rådgivning, analys, administration och upphandling av pensions- och försäkringslösningar till arbetsgivare, företagare och privatpersoner. Bolaget har även verksamhet inom sparande, investeringsrådgivning och kapitalförvaltning. Max Matthiessen har cirka 440 medarbetare på ett 30-tal orter över hela Sverige. 2019 var bruttoomsättningen cirka 1 552 MSEK. Välkommen att läsa mer på www.maxm.se.