FörsäkringsMäklarna i Helsingborg blir del av Max Matthiessen

FörsäkringsMäklarna i Helsingborg AB ansluter sig till Max Matthiessen och blir en del av verksamheten från och med den 1 oktober 2011.

– Vi är nöjda med att kunna förstärka vår befintliga verksamhet i Helsingborg genom överenskommelsen med FörsäkringsMäklarna i Helsingborg AB. Vi har sedan tidigare delat på olika kunduppdrag eftersom våra verksamheter kompletterar varandra bra. Vi ser fram emot att de blir en del av Max Matthiessen och kan dela med sig av sin kunskap, kompetens och erfarenhet, säger Glenn Nilsson, vice vd på Max Matthiessen.

FörsäkringsMäklarna i Helsingborg grundades 1973 och är idag en ledande aktör i södra Sverige med många långa och goda kundrelationer.

Grundaren Harry Martinsson och vd:n Mikael Martinsson fortsätter verksamheten som tidigare tillsammans med övriga medarbetare men inom Max Matthiessens organisation.

– Fler och mer omfattande legala krav ställer högre krav på verksamheten. Med Max Matthiessens organisation och resurser kan vi få avlastning och frigöra mer tid till kundservice. Det är en bra affär för våra kunder som får en långsiktig och stabil aktör i Max Matthiessen och tillgång till Max Matthiessens utbud av produkter och tjänster säger Harry Martinsson, FörsäkringsMäklarna i Helsingborg AB.

För ytterligare information kontakta:

Glenn Nilsson
Vice vd, Max Matthiessen AB
Telefon: 0733-75 75 17

Harry Martinsson
FörsäkringsMäklarna i Helsingborg AB
Telefon: 042-20 00 20

Mikael Martinsson
FörsäkringsMäklarna i Helsingborg AB
Telefon: 042-20 00 20