Max Matthiessen vill stärka sitt mediala genomslag – anställer ny pressansvarig

Max Matthiessen står inför en omfattande och spännande tillväxtsresa tillsammans med Nordic Capital som ägare. Vår ambition under de kommande åren är att växa och öka vår synlighet. Max Matthiessen värvar därför Hanna Ericsson för att öka det mediala genomslaget. 

Hanna Ericsson kliver nu ombord som pressansvarig. Hon kommer att ansvara för att leda, samordna och utveckla Max Matthiessens pressarbete och mediarelationer. 

Max Matthiessen har redan påbörjat arbetet för att aktivt öka sin synlighet, och förstärker nu teamet för att ytterligare påskynda och förädla arbetet.  

Hanna Ericsson kommer närmast från rollen som produktionsansvarig hos Moderaterna där hon har arbetat med partiets kommersiella kampanjer liksom andra större produktioner. Hanna har även arbetat som politisk kommunikatör i partiledarstaben hos Moderaterna. 

Hanna har en master i Political Science från Columbia University i USA och har även studerat på LSE, London School of Economics. 

– Det ska bli väldigt roligt och utmanande att få bli en del av Max Matthiessens kommunikationsavdelning. Min erfarenhet är att engagemang i arbetet smittar av sig och skapar god stämning. Tillsammans ska vi arbeta för att nå ut medialt och för att stärka Max Matthiessens varumärke, säger Hanna Ericsson.

– Jag är oerhört glad att välkomna Hanna till Max Matthiessen. Hannas kompetens och kapacitet kommer bidra till att ytterligare stärka kommunikationsavdelningens arbete med att stärka vårt varumärke, öka vår externa synlighet och mediala genomslagskraft, säger Karin Askell, kommunikationschef.

För ytterligare information

Hanna Ericsson, pressansvarig Max Matthiessen tfn: 073-463 66 31
Karin Askell, kommunikationschef Max Matthiessen, tfn: 070-864 41 41