Förmånsportalen synliggör medarbetarnas förmåner

Glad_kille_sidhuvud

Allt fler företag väljer Max Matthiessens Förmånsportal. Idag är det cirka 30 000 individer som använder portalen och varje månad är det ett 10-tal nya företag som ansluter sig.

Via Förmånsportalen får era medarbetare en tydlig bild av sitt totala förmånspaket, där tjänstepension, löneväxling, försäkringar, bilförmåner och rabatter hos olika företag kan ingå. Som arbetsgivare har ni möjlighet att bestämma vilka erbjudanden era medarbetare ska få tillgång till.

Genom Actiway, som finns integrerat i Förmånsportalen, är det dessutom enklare än vanligt att använda friskvårdsbidraget. Det ger positiva effekter; produktiviteten och lojaliteten bland medarbetarna ökar samtidigt som antalet sjukskrivningar minskar. Era medarbetare behöver bara visa sin legitimation för att nyttja bidraget hos någon av de 6 000 anslutna friskvårdsleverantörerna.

I Förmånsportalen finns även Max Matthiessens pensionsskolor, som beskriver bland annat allmän pension, tjänstepension och efterlevandeskydd. Pensionsskolorna ökar kunskapen hos medarbetarna samtidigt som de bidrar till att de ekonomiskt viktiga valen blir gjorda.

Förmånsportalen har en responsiv design och era medarbetare kan därmed logga in och använda portalen via desktops och mobila enheter, som surfplattor och smartphones. Den tekniska lösningen kring Förmånsportalen är smidig och det krävs en relativt liten arbetsinsats från er sida för att göra portalen tillgänglig för era medarbetare.

Förmånsportalen är utvecklad och drivs av mybenefit, som ägs av Max Matthiessen och Aditro.