Coronaviruset och börsoro

Vi befinner oss just nu i en extraordinär situation på många sätt och spridningen av det nya coronaviruset har skapat stor osäkerhet i såväl samhället i stort som på världens finansmarknader. Hur länge detta kommer att fortsätta och hur stora effekterna blir, är det idag ingen som vet. Utifrån historiska kriser vet vi dock att osäkerheten så småningom lägger sig och att finansmarknaderna stabiliseras.

Här kan du läsa en längre analys av vår investeringschef Jon Arnell där han beskriver marknadssituationen och ger sin syn på hur man som investerare ska agera i dessa tider.

>> Håll fast vid din långsiktiga strategi

I oroliga tider får vikten av långsiktigt sparande särskilt stor betydelse. Samtidigt behöver ditt sparande vara anpassat efter den riskprofil som du känner dig bekväm med. I vår roll som rådgivare arbetar vi för att hjälpa dig med detta under alla marknadsförhållanden. Här i nyhetsrummet kan du följa våra dagliga uppdateringar och analyser av marknadsläget. Självklart är du även välkommen att kontakta din rådgivare hos oss om du har frågor kring ditt sparande eller hur ditt försäkringsskydd är utformat.